ÇALIKUŞU

Her öğretmenler günü öğretmenlerimize bir kitap hediye ediyoruz. Daha önce;

Öğretmen Olmak - Doğan CÜCELOĞLU

Maarif Davamız   - Nurettin TOPÇU

Refet                       - Fatma ALİYE

Handan                  - Halide Edip ADIVAR

ve bu Öğretmenler gününde ise Reşat Nuri GÜNTEKİN'e ait ÇALIKUŞU eseri. Okulumuzun medar-ı iftarı ve modern ÇALIKUŞU'larına ayna tutsun diye armağanımız olsun.

ÖĞRETMENLER...

"Vatanını en çok seven ona iyi hizmet edendir." anlayışıyla hareket eden, dönem ve şartlar ne olursa olsun fedakârlıktan ödün vermeyen; medeniyetimizin bekçisi, geleceğimizin mimarı tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun. Aklın, kalbin ve vicdanın mihmandarı öğretmenlerimizden ebediyete irtihal edenleri ve tüm şehit öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

#Öğretmenlergünü #24Kasım #İyikiöğretmenim

#KBO  #SeninFarkındayımSorumluluğumuBiliyorum

KOCAMAN TEŞEKKÜRLER

KBO'nun her  bir ferdine, bize dışarıdan destek olan her bir vicdan sahibine, elini taşın altına koyan velilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, okul aile birliğimize, fedakâr çalışanlarımıza, okul kantinimize ve isimsiz nice vicdan sahiplerine KOCAMAN TEŞEKKÜRLER... Temel gayemiz Gazze'de yaşanan zulmü duyurmak, Kermes hedefimiz ise 100.000 TL toplamak idi. Gayemiz de amacımız da hamdolsun gerçekleşti. Her biriniz her daim iyi ki varsınız

"Zulme engel olamıyorsanız onu herkese duyurun"

ARMAĞAN OLSUN

Geleceğimizin mimarı öğretmenlerimiz için Öğretmenler Odamızı yeniledik. 24 Kasım Öğretmenler Günü adına KBO AİLESİ olarak ARMAĞAN OLSUN

YÜKLENİYOR %50

Geleceğimizin mimarı öğretmenlerimize, 24 Kasım Öğretmenler Günü için armağanımız olsun diye modern  ve nezih bir öğretmenler odası için başladık..

Ara

YENİLEMEYE DEVAM   Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, çağın gereklerine uygun şekilde yeni nesil bilgisayar ile eğitim alsınlar diye TEKNOLOJİ ATÖLYEMİZİ yeniliyoruz. #KBO #SeninFarkındayımSorumluluğumuBiliyorum

ŞİMDİ OKUMA VAKTİ

Her hafta öğrencilerimiz ile yaptığımız okuma saatinin akşamında velilerimizle SAAT: 20.00' de ailece okuyoruz.
#KBO #SeninFarkındayımSorumluluğumuBiliyorum