#KBO da #Karnegünü programı:

Karne törenimiz okulumuz bahçesinde yarın  saat: 11: 00'da başlayacaktır. Hava yağışlı olması halinde konferans salonunda yapılacaktır.

Bahçedeki Törene tüm velilerimiz davetlidir. Konferans salonuna ise ödül takdimi yapılacak olan velilerimiz alınacaktır.

Velilerimiz çocukların karne heyecanına ortak olmak isterler ve  şayet öğretmenlerimiz uygun görürlerse tören ve karne dağıtım sonrası sahnede ve sınıflarda anı fotoğrafı çekilebilirler. Tüm veli ve öğrencilerimiz paylaşımlarını #KBOKarnegünü etikeyle yapabilirler.

Tören ve karne dağıtım esnasında çucukların güvenliği açısından öğrenci ve öğretmenimiz dışında hiçbir kimse katlara ve sınıflara alınmayacaktır.

Öğrencilerimiz en geç saat:09.00'da ve isterlerse de serbest kıyafet  ile okulda hazır bulunacaklardır.

####Dönemsonu başarı, ödül  belgesi tablosu;

***DÖNEM SONU KADEME  BİRİNCİLERİ;

5-D ELİF MİNA ŞAHİN

6-A OĞUZ KAAN ÜNLÜ

6-A ARDA KAYMAK

7-C MUHAMMED EMİR YÜKSEL

8-D ÖMER SALİH SEVİNÇ

8-D ALİ HAMDİ SEVİNÇ

6 ve 8. Sınıflarda ikişer birincinin olduğu bu öğrencilerimiz ayrıca ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ ile ödüllendirileceklerdir.

Okulumuza devam eden 718 öğrenciden; 406 öğrencinin Takdir Belgesi ve 155 öğrencinin Teşekkür Belgesi almaya hak kazandığı bu dönem ve süreç boyunca emek sarf eden; başta fedakâr öğretmenlerimiz olmak üzere, idareci arkadaşlarımıza, Okul aile birliğimize, emektar çalışanlarımıza ve siz değerli velilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimi şimdiden tebrik ediyorum. Başarıları ve huzurları hep daim olsun. Unutmayalım ki karneler neyi gösterirse göstersin; SADECE ÖĞRENCİLERİN DEĞİL, ONLARI YETİŞTİREN HERKESİN  gayret, emek ve başarı belgesidir. Hepinize bol kitap okumalı ve eğlenceli iyi tatiller dilerim.

Göncer DEMİRYÜLEK

TEBRİKLER ÇOCUKLAR

Okulumuz 3x3 Yıldız Erkekler Takımı, okullar arası yapılan Basket Turnuvasında İLÇE ŞAMPİYONU olmuştur.  Öğrencilerizi, velilerimizi ve emek veren öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

REGAİB KANDİLİ

Öğrencilerimize lokum ikramı yaparak kandillerini tebrik ettik.

ÖNEMLİ DUYURU

Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin eğitim ve öğretim süreçlerinin  derslerine giren tüm öğretmenlerimizin tarafından değerlendirileceği ONLİNE VELİ TOPLANTIMIZA,

her sınıftan tüm velilerimizin belirtilen gün ve saatlerde katılımını rica ederiz.

Toplantı linkleri Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz tarafından sizlerle paylaşılacaktır.

HAYIRLI OLSUN

Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz için tasarlayıp hazırladığımız VECİHİ HÜRKUŞ TEKNOLOJİ ATÖLYEMİZ, İlçe Kaymakamımız Sayın Bekir DINKIRCI Bey ve İlçe Protokolümüzün katılımıyla bugün açıldı.

Hayırlı olsun #GeçmişiDüşünGeleceğiKodla

ARMAĞAN OLSUN

Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin, geçmişi unutmadan- geleceği düşünerek hayallerini nitelikli bir şekilde kodlasınlar diye, Yerli Malı Haftasında, Yerli ve Milli Kalkınmanın altını çizmek adına, çağın şartlarına uygun olarak modern bir şekilde tasarlanıp inşa ettiğimiz, VECİHİ HÜRKUŞ TEKNOLOJİ ATÖLYEMİZ tüm öğrencilerimize ARMAĞAN OLSUN.

Ara

YENİLEMEYE DEVAM "Yıkmak, insanlara yapmak gibi kıymet mi verir ? Onu, en çolpa herifler de, emin ol becerir Sade sen gösteriver 'İşte bu dur kubbe' diye İki ırgatla iner şimdi Süleymaniye Ama gel kaldıralım dendi mi, heyhat, o zaman Bir Süleyman daha lazım yeniden, bir de Sinan."                                                       Mehmet Akif Ersoy #KBO #SeninFarkındayımSorumluluğumuBiliyorum

DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

Sevgi ve saygı varsa engel yoktur. En büyük engel sevgisizliktir. Unutmayalım ki: HER BİREY BİR ENGELLİ ADAYIDIR. Engelli vatandaşlarımıza karşı farkındalık ve duyarlılığın artmasına vesile olması dileğiyle tüm engelli kardeşlerimizin DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ Kutlu Olsun. #3Aralık  #DünyaEngellilerGünü

ONUR DUYDUK

Filistinli kardeşlerimiz için düzenlemiş olduğumuz Kermes organizasyonundan net elde edilen 106.005.00 TL (YÜZALTIBİNBEŞTÜRKLIRASI) AFAD FİLİSTİN hesabına yatırılmıştır. Bir gün gibi kısa bir sürede, hedefimiz olan miktarında üstünde bir organizasyona imza atan; tüm velilerimize, o günkü ekders gelirlerini bağışlayan tüm öğretmenlerimize, o günkü kantin gelirlerini bağışlayan okul kantincimize ve çevre okullardan öğrencileriyle ve bizzat gelerek bizi yalnız bırakmayan tüm okul müdürlerimize ve idare amirlerimize yürekten teşekkür ederiz. ONUR DUYDUK. İyi ki varsınız ve hep var olasınız.

Niyet hayr, akıbet de hayr olsun.