Mrt

AKİF'ÇE SÖYLEŞİ Araştırmacı yazar Sayın Cumali SEVER tarafından okulumuzda İSTİKLAL MARŞI VE MEHMET AKİF ERSOY temalı söyleşi yapıldı. Sayın hocamıza ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz. #KBO #SeninFarkındayımSorumluluğumuBiliyorum

Mrt

ÇANAKKALE ZAFERİ RESİM YARIŞMASI (ÖDÜLLÜ) 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferinin 109. yılı münasebetiyle okulumuz tarafından Resim Yarışması düzenlenmiştir. Tüm öğrencilerimiz katılabilir. Yarışmaya katılan tüm resimler okulumuzda sergilenecektir. #18Mart #ÇanakkaleZaferi #KBO #SeninFarkındayımSorumluluğumuBiliyorum.

Mrt

TEBRİKLER ÇOCUKLAR Okulumuz Geneleksel Çocuk Oyunları Takımı, Okullar Arası Geleneksel Çocuk Oyunları Mendil Kapmaca Yarışması Küçük Kızlar kategorisinde İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ olmuştur. Öğrencilerimizi, velilerimizi ve emek veren öğretmenlerimizi tebrik ederiz. #KBO #SeninFarkındayımSorumluluğumuBiliyorum

Mrt

MARŞIMIZI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI (ÖDÜLLÜ)

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yılı münasebetiyle okulumuz tarafından İstiklal Marşı'nı Ezbere Güzel Okuma yarışması düzenlenmiştir. Tüm öğrencilerimiz katılabilir. #İstiklalMarşı
#KBO #SeninFarkındayımSorumluluğumuBiliyorum.

SÖYLEŞİ VE DAVET

Araştırmacı yazar Sayın Cumali SEVER tarafından 1 Mart Cuma günü saat:10.00'da okulumuzda İSTİKLAL MARŞI temalı SÖYLEŞİ yapılacaktır. Tüm paydaşlarımız davetlidir.
#KBO #SeninFarkındayımSorumluluğumuBiliyorum

Mrt

KOCAMAN TEŞEKKÜRLER Yedi yıldır aralıksız devam eden OKURUM-OKUTURUM PROJEMİZ kapsamindaki okuma saatleri uygulamamız, velilerimiz ile birlikte bu akşamda güzeldi. Gündüz okulda bizler, aynı gün akşam 20.00'de velilerimiz ve tüm aile, OKURUM-OKUTURUM projemiz kapsamında kitap okudular. Haftaya Çarşamba günü kitaplarda buluşmak dileğiyle katılım sağlayan Tüm KBO AİLESİNE KOCAMAN TEŞEKKÜRLER Kitapla ve sağlıcakla kalın.🫠 #KBO #SeninFarkındayımSorumluluğumuBiliyorum

Mrt

ŞÖK ysni Şube Öğretmenler Kurulu toplantısı, aynı sınıfta derse giren tüm öğretmenler, sorumlu idareci ve sorumlu rehber öğretmenden oluşmaktadır. Yılda üç defa toplanır. Tüm öğrenciler her yönden, derse giren öğretmenler tarafından tek tek konuşulup, durum değerlendirilmesi yapılır. Bu öğretim yılı için ikincisi yapılan ŞÖK TOPLANTILARI tüm sınıflar için bugün itibariyle tamamlanmıştır. Katılım ve fikirleriyle katkı sunan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

HAYIR LOKMASI

Osmanlı döneminden beri önemli bir sosyal dayanışma ve yardımlaşma geleneği olan  "Hayır lokması" dağıtmak, toplumun her kesiminden insanların bir araya gelmesini ve yardımlaşmasını sağlayan bir rıza/razı olma aracıdır.

Bizde #KBO Ailesi olarak #6Şubat Deprem felaketinde hayatını kaybeden kardeşlerimizin aziz hatırası adına  hayr olsun diye, Mübarek Miraç Kandili münasebetiyle milletçe dayanışmanın bir örneği olarak okulumuzda HAYIR LOKMASI dağıttık. Allah kabul etsin.

SAYGI İLE ANDIK

Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimizi saygı duruşu ile andık. #6Şubat

ÖĞRETMEN VELİLERİMİZ NE YAŞADI?

24 Kasım Öğretmenler gününde,  okulumuzda '40 Dakika' için öğretmenlik yapan velilerimiz, güne dair düşüncelerini yazdılar bizde e-Kitap haline getirip sizlere aktarmak istedik. Okunması dileğiyle..

e -Kitap:

DUYURU

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavına İlişkin Kılavuz Yayımlandı:

▪️Başvurular: 13 Şubat- 1 Mart 2024 arası,

▪️Sınav: 21 Nisan 2024'te yapılacak.

▪️Sınav sonuçları: 17 Mayıs 2024'te ilan edilecek.

Ayrıntılar için https://www.meb.gov.tr/ilkogretim-ve-ortaogretim-kurumlari-bursluluk-sinavi-basvuru-ve-uygulama-kilavuzu-yayimlandi/haber/32441/tr

GEÇMİŞ OLSUN KIRGIZİSTAN

#Kırgızistan 'da merkez üssü Kızıl-Su olan 7,0 büyüklüğünde meydana gelen #deprem sebebiyle kardeş Kırgızistan halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, can kaybı olmamasını temenni ediyoruz.