ORTAK YAZILI SINAV TAKVİMİ

30 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasında günde iki sınav olarak planlanan ORTAK YAZILI SINAV TAKVİMİMİZ ekteki gibidir:

Yönetmelik ve yönerge gereği; Bakanlık tarafından ve Il Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yapılan sınavlar çoktan seçmeli, okulumuz tarafından yapılan sınavlar ise açık uçlu sınav yöntemi ile gerçekleşecektir.

Geçerli mazereti olanlar dışında sınava katılım zorunlu olup, sınava girmeyenler Girmedi "G" şeklinde nota tabi tutulacaktır.

Mazereti olanlar sınavları takip eden beş iş günü içinde katılamadıkları sınavlara ilişkin bir dilekçe ile mazeretlerini bildirmeleri halinde mazeret sınavlarına alınacaktır.

Mazeret sınavları 20-24 Kasım tarihleri arasında yapılacaktır.

Her bir sınav süresi 40 dakika olarak uygulanacaktır.

ŞİMDİDEN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

8. SINIF VELİLERİMİZLE BULUŞTUK

7. SINIF VELİLERİMİZLE BULUŞTUK
Geldiler, yine yeniden, konuştuk evlatlarımız için dertleştik. Her bir velimizin ayağına, yüreğine sağlık. #KBO #SeninFarkındayımSorumluluğumuBiliyorum

6. SINIF VELİLERİMİZLE BULUŞTUK

5. SINIF VELİLERİMİZLE BULUŞTUK

Geldiler, tanıştık, konuştuk evlatlarımız için dertleştik. Her bir velimizin ayağına, yüreğine sağlık.

Haftasonu Mesaisi

Çocuklarımız için oyun alanı genişletme ve peyzaj düzenleme çalışmamız devam ediyor.

1. Dönem Deneme Sınavı Takvimi

O'na (sav)..

Salât ve Selâm Senin Üzerine Olsun Ey Sırât-ı Müstakîm’in Rehberi!

Doğumuyla gönlümüzü, ruhumuzu, yolumuzu aydınlatan Ya Resûlullah!

Dualarda buluşmak dileğiyle #MevlidKandili'niz mübarek olsun.