En güzel armağanımız yerine ulaştı.

Bu ülkenin en güzel insanlarınca yanına yapılacak ve ikinci hediyemiz olan sürpriz alanla yarından itibaren hizmet vermeyi bekliyor.

Mrt

"ÇAY KOYUN YENİDEN BAŞLIYORUZ.." dedik.

Kahramanmaraş için tasarlayıp, hazırladığımız iki Kütüphane+DYK sınıfının arkasından, Hatay - Dörtyol'da bulunan Kardeş Çadırkent için tasarlayıp hazırlayacağımız 3. kütüphanemizin konteyneri okul bahçemize geldi. Çayımızı elimize aldık, güzel insanlarla tüm güzellikleri düşünmeye başladık.

Allah utandırmasın.

#KBO

#SeninFarkındayımSorumluluğumuBiliyorum

Mrt

Toplum Destekli Polis Ekiplerimiz ve Yunus Polis Ekiplerimiz, ilk günden itibaren yardım faaliyetinde gece gündüz emek veren gençlerimizi ziyaret edip, hediyeler verdiler. Bu anlamlı motivasyon ziyareti için teşekkür ederiz.

#KBO

#SeninFarkındayımSorumluluğumuBiliyorum

Mrt

Mektup sahibine ulaştı. En güzel armağanımız tam yerine monte edildi.

BOSNA'DAN KARDEŞLERİMİZ GELDİ...

Milli Eğitim Bakanlığımızın Uluslararası Kardeş Okul Protokolü uygulaması kapsamında; #SeninFarkındayımSorumluluğumuBiliyorum projemizin alt başlıklarını içeren çalışmaların yer aldığı karşılıklı materyal ve deneyim paylaşımı içeren Kardeş Okul Protokolü taraflarca imza altına alındı. Hayırlı olsun.

#KBO #KardeşOkul #YunusEmreEntistüsü #Bosna

ÖĞRETMEN VELİLERİMİZİN YAŞADIKLARI..

24 Kasım Öğretmenler gününde,  okulumuzda '40 Dakika' için öğretmenlik yapan velilerimiz, güne dair düşüncelerini yazdılar bizde e-Kitap haline getirip sizlere aktarmak istedik. Okunması dileğiyle..

e -Kitap : https://flipbookpdf.net/web/site/d06b3cbd4e3187bc2d0f14ce7f91e91fbb31bd66202301.pdf.html