TEBRİKLER ÇOCUKLAR

Okulumuz Wushu-Kung fu Takımı, İstanbul Okul Sporları müsabakalarında Wushu Kung fu Taolu dalında İL ŞAMPİYONU olmuştur. Öğrencilerimizi, emek veren öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ederiz.

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109. Yıldönümü okulumuzda yapılan törenle kutlandı. Dereceye giren öğrencilerimiz eserlerini seslendirdi ve resimleri sergilendi. 100. Yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzre; tüm gazilerimizi minnetle, şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.   #BizimÇanakkale #18Mart

İSTİKLAL MARŞI'MIZ

12 Mart 2024 Salı günü okulumuzda hem Mehmet Akif ERSOY'u andık hem de İstiklal Marşı'mızın yıl dönümü kutladık.

#İstiklalMarşı #MehmetAkifErsoy

KORKMA DEDİN KORKMADIK

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. Yıl dönümü kutlu olsun. "Sessiz yaşadım, kim beni, nereden bilecektir?" diyen Türk şiirinin büyük kalemi  Merhum Akif'in ruhu şâd olsun.

#İstiklalMarşı #KBO #SeninFarkındayımSorumluluğumuBiliyorum

8 MART VE 'TOPRAK ANA'

Yanı başımızda acımasızca katledilen kadınlarımızın, çocuklarını kaybetmiş olan nice annelerimizin neler yaşadıklarını bir nebze de olsun anlayabilmek adına; savaş dönemi güçlü bir kadının hayat mücadelesini konu edinen Cengiz Aytmatov'a ait "TOPRAK ANA" romanını okulumuzun tüm fedakâr kadınlarına #8MART vesilesiyle takdim ederek bu özel günlerini kutladık. Tüm kadınlarımızın günü kutlu olsun

HOŞGELDİN 11 AYIN SULTANI

Sabrın, dirayetin, hoşgörünün ve diğergamlığın neşv-ü nemâ bulduğu Ramazan ayımız mübarek olsun.
GELENEKSEL İFTAR PROGRAMLARIMIZ VE DİĞER ETKİNLİKLERİMİZİN YER ALDIĞI KBO RAMAZAN ETKİNLİKLERİ TAKVİMİMİZ sizlerle paylaşıyoruz.

KBO HAFTANIN YAZARI

Öğrencilerimize, Türkçemizi yapısına ve geleneklerine uygun bir şekilde kullanmaları noktasında kazanım sağlamak, yazma ve düşünme becerilerini geliştirmek için kompozisyon, mektup ve deneme türlerinden yazılar yazmaları Türkçe Öğretmenlerimiz tarafından istenmektedir. Kriterleri en doğru şekilde sağlayan yazı ve yazarı ise HAFTANIN YAZARI, aynı ay içindeki haftanın yazarları içinden ise AYIN YAZARI seçimleri yapılmaktadır. Bu haftanın yazarı 5/A Sınıfımızdan ALYA ZEYNEP KÖKSAL olmuştur. Öğrencimizi,velimizi ve emek veren öğretmenlerimizi tebrik ederiz.
#KBO #SeninFarkındayımSorumluluğumuBiliyorum

ÇANAKKALE ZAFERİ KOMPOSİZYON
YAZMA YARIŞMASI (ÖDÜLLÜ)

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferinin 109. yılı münasebetiyle okulumuz tarafından Komposizyon Yazma Yarışması düzenlenmiştir. Tüm öğrencilerimiz katılabilir. #18Mart #ÇanakkaleZaferi