Karne günü Programı

#KBO da #Karnegünü programı:

Karne törenimiz okulumuz bahçesinde yarın  saat: 11: 00'da başlayacaktır. Hava yağışlı olması halinde konferans salonunda yapılacaktır.

Bahçedeki Törene tüm velilerimiz davetlidir. Konferans salonuna ise ödül takdimi yapılacak olan velilerimiz alınacaktır.

Velilerimiz çocukların karne heyecanına ortak olmak isterler ve  şayet öğretmenlerimiz uygun görürlerse tören ve karne dağıtım sonrası sahnede ve sınıflarda anı fotoğrafı çekilebilirler. Tüm veli ve öğrencilerimiz paylaşımlarını #KBOKarnegünü etikeyle yapabilirler.

Tören ve karne dağıtım esnasında çucukların güvenliği açısından öğrenci ve öğretmenimiz dışında hiçbir kimse katlara ve sınıflara alınmayacaktır.

Öğrencilerimiz en geç saat:09.00'da ve isterlerse de serbest kıyafet  ile okulda hazır bulunacaklardır.

####Dönemsonu başarı, ödül  belgesi tablosu;

***DÖNEM SONU KADEME  BİRİNCİLERİ;

5-D ELİF MİNA ŞAHİN

6-A OĞUZ KAAN ÜNLÜ

6-A ARDA KAYMAK

7-C MUHAMMED EMİR YÜKSEL

8-D ÖMER SALİH SEVİNÇ

8-D ALİ HAMDİ SEVİNÇ

6 ve 8. Sınıflarda ikişer birincinin olduğu bu öğrencilerimiz ayrıca ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ ile ödüllendirileceklerdir.

Okulumuza devam eden 718 öğrenciden; 406 öğrencinin Takdir Belgesi ve 155 öğrencinin Teşekkür Belgesi almaya hak kazandığı bu dönem ve süreç boyunca emek sarf eden; başta fedakâr öğretmenlerimiz olmak üzere, idareci arkadaşlarımıza, Okul aile birliğimize, emektar çalışanlarımıza ve siz değerli velilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimi şimdiden tebrik ediyorum. Başarıları ve huzurları hep daim olsun. Unutmayalım ki karneler neyi gösterirse göstersin; SADECE ÖĞRENCİLERİN DEĞİL, ONLARI YETİŞTİREN HERKESİN  gayret, emek ve başarı belgesidir. Hepinize bol kitap okumalı ve eğlenceli iyi tatiller dilerim.

Göncer DEMİRYÜLEK

Yayın: 20.01.2024 - Güncelleme: 20.01.2024 18:21 - Görüntülenme: 29